Sense categoria24 de juliol de 2023

9 de novembre-Jornada científica PECT Mataró-Maresme: Ecosistema de les Ciutats Cuidadores. Jornada de recerca i innovació en els àmbits salut i social

Save the date- El 9 de novembre tindrà lloc, la Jornada Científica PECT Mataró-Maresme: Ecosistema de les Ciutats Cuidadores. Recerca i innovació en els àmbits salut i social, al Centre de Congressos de la Fundació Tecnocampus,

La jornada té per objecte donar a conèixer a la ciutadania els resultats en recerca i innovació en l’àmbit de les cures dins del marc del PECT i altres grups del Maresme, i el valor que té la recerca dins dels àmbits de la salut i social. Alhora, pretén ser un espai de trobada, un fòrum on connectar investigadors per a la transferència i multiplicació de coneixement, atraient a joves estudiants, doctorands, metges i d’altres professionals del món de les cures. Finalment, busca oferir a empreses i altres agents de la comarca l’oportunitat de conèixer el potencial de col·laboració público-privada en els àmbits de la salut i social.

Aquest esdeveniment està organitzat conjuntament per les entitats que conformen el PECT, l’Ajuntament de Mataró, el Consorci Sanitari del Maresme, la Fundació Tecnocampus, la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, la Fundació Maresme i Eurecat.

El contingut de la jornada comptarà amb ponències d’experts, comunicacions orals i pòsters, fira de grups, taller d’interacció de grups de recerca, concurs “Tesi en 3 minuts”, taula rodona de pacients.

Properament es farà públic el programa.