Tecnocampus28 d'octubre de 2022

El TecnoCampus organitza 12 tallers sobre hàbits saludables per a majors de 60 anys

Els tallers sobre alimentació i estat de forma física i mental s’organitzen com a complement de l’estudi d’hàbits saludables de la gent gran que el TecnoCampus va realitzar durant els mesos de juny i juliol a Mataró, en el marc de l’operació “Impacte de l’exercici físic en la salut de la gent gran de la comarca del Maresme”.

Entre els mesos d’octubre i desembre de 2022, el TecnoCampus organitzarà i liderarà 12 tallers dissenyats per millorar els hàbits saludables adreçats a la gent gran de més de 60 anys de Mataró i Maresme. Els tallers tractaran temes com la importància de seguir una alimentació saludable i practicar activitat física per gaudir d’una bona qualitat de vida.

Més de 50 persones, la majoria d’elles voluntàries que també van participar en l’estudi d’hàbits saludables, han pogut gaudir dels dos primers tallers: “Hàbits i activitat física”, en el qual s’han facilitat estratègies per mantenir-se actiu i augmentar el nivell d’activitat física i el taller de “Salut i falsos rumors”, en el que s’han tractat mites i falses creences en l’àmbit de la salut. Els dos tallers han estat presentats per professionals de la salut i s’han desenvolupat en un format participatiu.

Els dos pròxims tallers estan programats pels dies 8 de novembre, a les 10 h, amb el taller “Com fer que la meva dieta m’agradi” i el dia 10 de novembre a les 16 h, amb una caminada inclusiva i el taller “Tastant nous aliments”.

Aquests tallers s’emmarquen en l’operació “Impacte de l’exercici físic en la salut de la gent gran de la comarca del Maresme” que el TecnoCampus desplega en el marc del PECT de “Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores”.

Grup de persones grans participant del taller d'"Hàbits i activitat física del TecnoCampus.

Taller d'”Hàbits i activitat física”.

 

Taller de “Salut i falsos rumors”.