Exterior de l'edifici del TecnoCampus de Mataró
Tecnocampus4 de juliol de 2022

El TecnoCampus organitza la jornada “Tecnologia, envelliment i cures” per reflexionar sobre l’impacte de la tecnologia en l’envelliment

Dia: 12 de juliol / Hora: 9:15 h / Lloc: Sala Burriac i Sala Laia l’Arquera del TecnoCampus

El dimarts 12 de juliol tindrà lloc al TecnoCampus la jornada “Tecnologia, envelliment i cures: innovar per cuidar millor”. La jornada, organitzada en el marc del projecte PECT “Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores”, s’ha ideat per reflexionar sobre quin és l’impacte que la tecnologia té en l’envelliment i la millora de la qualitat de vida de la gent gran, o com posar la tecnologia al servei de la cura.

Durant la jornada es presentarà el projecte PECT “Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores”. Seguidament, es durà a terme la ponència “Tecnologia per cuidar millor”. I per últim tindrà lloc la taula rodona, moderada per la Dra. Esther Cabrera, on es parlarà sobre les solucions tecnològiques innovadores que ja són una realitat, amb la participació de les següents start-ups: Ángel Puestas Co-Founder de SeniorDomo, José María Ruiz Co-Founder de Doole Health i Àlex Pedret Co-Founder d’Oxeen.

 

Programa

9:15 h · Acreditacions

9:30 h · Benvinguda

9:40 h · Presentació del projecte PECT Mataró-Maresme

10:00 h · Ponència: “Tecnologia per cuidar millor”

10:20 h · Pausa -cafè

10:40 h · Taula rodona; solucions tecnològiques innovadores que ja són una realitat

12:00 h · Fi de l’acte

 

Cal inscripció prèvia.