Foto Consell Direcció General PECT:Sala Business Tecnocampus
Ajuntament de Mataró22 de juny de 2023

Nova trobada de treball de l’equip PECT per al disseny del nou CareCityLab

El Consell de Direcció General del projecte PECT Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores, cofinançat per la Generalitat de Catalunya, va celebrar una nova trobada per a dissenyar plegats el pla de continuïtat i de gestió del futur CareCityLab.

Aquesta sessió, organitzada i coordinada per l’Ajuntament, es va celebrar el dimarts 20 de juny de 2023 i va comptar amb la presència de representants de totes les entitats sòcies del projecte: TecnoCampus, Consorci Sanitari del Maresme, Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, Fundació el Maresme, Eurecat i l’Ajuntament de Mataró.

En la primera part de la jornada, caps i tècniques de les entitats sòcies van poder visitar les instal·lacions del futur CareCityLab i, acompanyats de l’equip d’arquitectes responsables de l’obra, van poder veure l’avanç de les mateixes. La inauguració del nou equipament està prevista pel primer trimestre de 2024.

Posteriorment, les persones assistents es van traslladar al TecnoCampus per continuar amb la jornada facilitada pel divulgador científic Joan Anton Català, que tenia per objecte establir, conjuntament, les bases del futur pla de continuïtat i de gestió del CareCityLab.

En aquesta jornada de treball es van continuar posant les bases del que pretén ser centre de referència en l’atenció, la recerca, la innovació i la transferència de coneixement en les cures i la millora de la qualitat de vida de les persones fràgils, en especial gent gran i persones amb discapacitat.