Ajuntament de Mataró9 d'agost de 2023

“Porta la salut al mòbil. Taller de digitalització de mòbil per a persones de 60 anys i més” a les Biblioteques de Mataró

En el marc del PECT Mataró-Maresme: Ecosistema per a les ciutats cuidadores, l’Ajuntament en col·laboració amb biblioteques de Mataró, ha programat per al proper mes d’octubre i novembre el taller «Porta la salut al mòbil. Taller de digitalització de mòbil per a persones de 60 anys i més» a les diferents biblioteques de la ciutat.

És un taller de 4 sessions de 90 minuts cadascuna i que té com objectiu principal que les persones assistents, de 60 anys i més, es familiaritzin amb l’ús d’aplicacions de mòbil relacionades amb la salut i el benestar emocional i físic d’aquest col·lectiu, sense menys tenir aspectes relatius a la seguretat a internet i a les xarxes socials.

El taller es durà a càrrec de l’empresa Edukem-nos, situada a la comarca, i amb experiència contrastada en l’educació en tecnologies i en l’alfabetització digital de diferents col·lectius.

Al llarg del taller, comptarem amb la participació d’alumnes de l’Institut Damià Campeny que oferiran suport a les persones assistents afavorint el treball intergeneracional i la transferència de coneixement digital.

Programa:

  • App la Meva Salut
  • Apps de salut i de benestar emocional i físic
  • Seguretat a internet, a les xarxes socials
  • Accessibilitat al mòbil

Es duran a terme un total de tres edicions, oferint així una edició del taller en cadascuna de les tres biblioteques de Mataró.

Biblioteca Pompeu Fabra (dimarts de 10h a 11:30h): 3, 10, 17 i 24 d’octubre EXHAURIDES!

Biblioteca Popular (dijous 10h a 11:30h): 19 i 16 d’octubre i 2 i 9 de novembre PLACES DISPONIBLES!

Biblioteca Antoni Comas (dimecres de 10h a 11:30h): 8, 15, 22 i 29 de novembre EXHAURIDES!

Inscripcions a partir de l’1 de setembre de 2023